Forum powsta³o, dziêki naszym u¿ytkownikom.
Tutaj wklejacie swoje karty postaci. Król b±d¼ królowa dziedziczy tron po swojej rodzinie. Mo¿e byæ tak, ¿e król wybierany jest przez wiêkszo¶æ stada.
Itaschi
1. Imiê Postaci: Cuben
2. Twój Nick w FH: wikapl67
3. Wiek: nastolatka
4. P³eæ: samica
5. Rola w Stadzie: ³owczyni/opiekunka lwi±tek
6. Cechy Charakteru: ma³o gadatliwa, nie¶mia³a, cicha, mi³a, zwinna, zrêczna, tajemnicza, strasznie skromna, strasznie szczera, zamkniêta w sobie
7. Cechy Szczególne: Kremowe Futerko, Niebieskie oczy
8. Zdjêcie:
9. Krotka Historia: Cuben zosta³a porzucona przez jej rodziców, którzy mieszkaj± w tym stadzie. Znajduje piêkno nawet w najohydniejszych rzeczach i uwa¿a ¿e ka¿dy ma swoje piêkno gdzie¶ ukryte w samym ¶rodku serca i duszy, ma geny szamanki, a tak dok³adniej najstarszej lwicy na sawannie, jej prababci. Zna siê oczywi¶cie na szamañstwie, ale musi jeszcze æwiczyæ, bo nie jest gotowa.
10. Zamieszkanie: safari
Ostatnio edytowany przez wikapl67 (2015-02-08 10:49:18)
Administrator
1. Imiê Postaci: Arishane.
2. Twój Nick w FH: African Warlock.
3. Wiek: Starsza Nastolatka.
4. P³eæ: Samica.
5. Rola w Stadzie: Szpieg.
6. Cechy Charakteru: Zmienna.
7. Cechy Szczególne: Brak.
8. Zdjêcie:
9. Krotka Historia: Urodzi³a siê w tym stadzie, nie zna za bardzo nikogo.
10. Zamieszkanie: Safari.
U¿ytkownik
1. Imiê Postaci: Meiji.
2. Twój Nick w FH: ^.CrazyOreo.^.
3. Wiek: Nastolatek.
4. P³eæ: Samiec.
5. Rola w Stadzie: Nauczyciel Lwi±tek.
6. Cechy Charakteru: Ma³omówny, ma rêkê do dzieci, uparty, silny, zwinny, m±dry, opanowany, trudno go wyprowadziæ z równowagi, uczuciowy, romantyczny.
7. Cechy Szczególne: Ciemne futro, niebieskie oczy, rany na ciele zrobione przez jego ojca.
8. Zdjêcie:
9. Krotka Historia: Do stada doszed³ ca³kiem niedawno gdy jego ojciec wygna³ go ze swojego stada. Za nim go wygna³ zaatakowa³ Meiji'ego i zrobi³ wiele ran. Jego celem jest pomaganie temu stadu, nie zna tu jeszcze nikogo, ale kiedy¶ to siê zmieni.
1. Imiê postaci: Good.
2. Twój nick w FH: Berry. .
3. Wiek: Nastolatka.
5. Rola w stadzie: Zastêpczyni króla.
6. Cechy charakteru: Dobra, mi³a, uczynna, wyrozumia³a, spokojna, m±dra, bystra, szybka, zwinna, romantyczna, ma poczucie humoru, skromna.
7. Cechy szczególne: ,,Opalone'' futerko, s³abo widoczne plamki na brzuchu, br±zowy nos, z³ote oczy.
8. Zdjêcie:
9. Krótka historia: Jest córk± by³ego w³adcy, teraz jej brat przej±³ tron. Od ma³ego jest grzeczna, mi³a i uczynna dlatego rodzice dali jej na imiê Good [Ang. Dobra]. Ma jeszcze jedn± siostrê i najm³odszego brata.
1. Imiê Postaci: Koji
2. Twój Nick w FH: Boy15
3. Wiek: Starszy nastolatek
4. P³eæ: Samiec
5. Rola w Stadzie: Zabójca/Doradca króla (?)
6. Cechy Charakteru: Mi³y, odwa¿ny, przyjacielski, inteligentny, bywa romantyczny, silny, szybki, zwinny, czujny.
7. Cechy Szczególne: Ciemna sier¶æ
8. Zdjêcie:
9. Krotka Historia: Urodzi³ siê w jaskini na Sawannie, nie zna³ matki, bo kiedy podrós³ odrazu ojciec zabra³ go i wychowywa³ na wojownika i brutalnego ³owce, Koji walczy³ z samym sob±, nie chcia³ bym okrutny, przez co wszystko pozosta³y my tylko blizny.. Lew uciek³ i znalaz³ nowe stado, chce zacz±æ od nowa i ma nadziejê, ¿e zbudujê lepsze ¿ycie..Rodzinê.. Uda mu siê?
10. Zamieszkanie: Safari
1. Imiê postaci: Asukushi (Asu).
2. Twój Nick w FH: BadAngel x3.
3. Wiek: Nastolatka.
5. Rola w stadzie: £owca.
6. Cechy charakteru: Odwa¿na, ale bywa nie¶mia³a, sprytna, sprawna fizycznie (zwinna, szybka itp.), zmienna.
7. Cechy szczególne: Jasne futro, zielone oczy, blizny.
8. Zdjêcie:
9. Krótka Historia: Asu urodzi³a siê na pustyni, matka po paru dniach zmar³a, a jej lwi±tko by³o zdane na siebie. Wêdrowa³a, a¿ znalaz³a stado. Pozna³a tam ró¿ne lwy, w tym swoj± mi³o¶æ...
Ostatnio edytowany przez RedStarPL (2015-02-25 11:44:05)
1. Imiê Postaci: Hirumoshi
2. Twój Nick w FH: kewinek777
3. Wiek: Nastolatek.
4. P³eæ: Samiec.
5. Rola w Stadzie: Szpieg.
6. Cechy Charakteru: Romantyczny, Odwa¿ny, M±dry, Zwinny, Spostrzegawczy, Mi³y, Cichy, Silny, Nie poddaje siê.
7. Cechy Szczególne: Plamki.
8. Zdjêcie:
9. Krotka Historia: Urodzi³ siê w cyrku. Nikomu nie chce tego zdradzaæ. Uczyli go sztuczek i si³y. Gdy w³a¶ciciel cyrku siê zmieni³ Hoshi by³ torturowany. Ma blizny. W koñcu uciek³. D³ugo podró¿owa³.. Pewnego piêknego dnia znalaz³ stado i tu pozosta³.
Ostatnio edytowany przez Vegas x3 (2015-02-08 15:41:28)
1. Imiê Postaci: Iven, Iv
2. Twój Nick w FH: Elfe
3. Wiek: nastolatek
4. P³eæ: samiec
5. Rola w Stadzie: chce zostaæ szpiegiem.
6. Cechy Charakteru: szybki, zwinny, silny, przyjacielski, skryty, tajemniczy, lubi towarzystwo, samouk, uparty, cwaniak, lubi siê droczyæ, lubi poprawiaæ humor innym, marzyciel.
7. Cechy Szczególne: jasne futro, lekko fio³kowe oczy.
8. Zdjêcie:
9. Krotka Historia: ojca nigdy nie zna³, a matka zmar³a kilka dni po porodzie, wiêc jej nie pamiêta. do teraz opiekuj± siê nim lwice z obecnego stada. Iven ju¿ od lwi±tka lubi³ bawiæ siê w szpiega, wychodzi³o mu to ¶wietnie i czêsto szpiegowany nawet siê nie orientowa³, ¿e Iv siê zakrad³. odk±d pamiêta kiedy tylko doro¶nie chce zostaæ szpiegiem.
10. Zamieszkanie: safari
Ostatnio edytowany przez Elfe (2015-02-11 19:54:17)
1. Imiê Postaci: Wixi
2. Twój Nick w FH: TheCzitaPL (zmieniê)
3. Wiek: nastolatka
4. P³eæ: Samica
5. Rola w Stadzie: Zabójca
6. Cechy Charakteru: Mi³a, szybka, m±dra, zwinna, nieuchwycona, silna, nag³a ¶mieræ (ofiary na polowaniu)
7. Cechy Szczególne: Czarne futro
8. Zdjêcie: Dodam ja uzyskam konto bo mi usunêli.
9. Krotka Historia: Z powodu czarnego futra po urodzeniu zosta³a porzucona. W wieku nastolatka sama polowa³a. Trafi³a na stado.
10. Zamieszkanie: Safari